Operafest i kulturkyrkja

Marit Sehl, Beate Løvås Solem og Monica Tomescu-Rohde

Geilo kulturkyrkje, påskeaften, lørdag 20. april kl 19:30

Velkommen til festaften i operaens tegn i Geilo kulturkyrkje påskeaften. Marit Sehl fra Ål og Beate Løvås Solem fra Geilo inntar scenen sammen med pianist Monica Tomescu-Roede.

Operafest i kulturkyrkjaMarit Sehl

Marit Sehl
Marit er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Operaskolen ved Sydney Conservatorium of music. Bak seg har hun opptredener i Australia og Tyskland, og i Norge har hun vært solist med KORK, Det Norske  Blåseensemble, Drammen symfoniorkester m.fl. Hun har sunget roller i Figaros bryllup, Carmen, La Traviata, Spelemann på taket og i Götterdämmerung på Operaens Scene 2.

Hun har vært solist i Mozarts Requiem (bl.a med Sølvguttene), Händels Messias, Bachs oratorier og pasjoner, Vivaldis Gloria, Beethovens 9. symfoni m.m. Marit har opptrådt på festivaler og konserter over hele landet, og var i 11 år fast engasjert i Det norske Solistkor.

Nå bor Marit på slektsgården Sehl i Ål. Låven er under utvikling til å bli en scene for klassisk musikk.

Beate Løvås Solem
Beate har musikerutdanning fra Nordisk institutt for scene og studio (NiSS) og har studert klassisk sang og opera privat. De siste årene hos Elisabeth Tandberg og Kristin Theisen.

Hun er allsidig og har et bredt spekter av sjangere i sitt program; klassisk sang, opera, viser, salmer, jazz, pop og soul.
Beate har vært solist for Orkesteret Fossegrimen. Hun har vært med på fjelljazz på Beitostølen og Silkeborg jazzfestival som solist i dixielandbandet Skitthegga swing fra Asker. Hun var også solist for koret Stord Con Spirito da de vant korkonkurransen Syng for oss i Grieghallen i Bergen. Beate har satt opp flere egne konserter, senest en hyllest til Eva Cassidy som ble satt opp i Geilo kulturkyrkje nyttårsaften 2017.

Monica Tomescu-Rohde
Monica er født i Romania og begynte å spille piano da hun var 5 år gammel. Allerede i som barn deltok Monica i konkurranser, nasjonalt og internasjonalt, og vant flere priser. Bl.a. to special mentions” i “Edvard Grieg Piano Konkurranse” i Oslo. Hun har også deltatt ved forskjellige festivaler, blant annet ArcTic Festival i Piteå i Sverige og Nordlysfestivalen i Tromsø.

Monica har deltatt ved flere mesterklasser bl.a. i Tromsø med Liv Glaser og Lazar Bermann og i Stavanger med Jiri Hlinka.