Mathias Eick, Ine Hoem og Kjetil Bjerkestrand


Det blir stjernetreff i Geilo kulturkyrkje søndag 27.september med musikerne Ine Hoem, Mathias Eick og Kjetil Bjerkestrand.

 

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en unik formidlingsevne - med musikk som henter elementer fra både vise-pop og jazz. Oppvokst i Oslo, men med sterke røtter til Møre og Romsdal der hennes far, forfatteren Edvard Hoem kommer fra.
Gjennombruddet kom med albumet“Angerville” og singelen“This Year» som utrolig nok ble en del av TV-serien“Degrassi”. Oppfølgeren «Moonbird» i 2017 resulterte i turneer som support for Veronica Maggio.

Trompetist, komponist og bandleder Mathias Eick har lenge blitt regnet som en av verdens fremste jazzmusikere. Hans vakre, lyriske og melodiske spill fascinerer alle.
Tildelt flere prestisjetunge priser, blant annet International Jazz Talent-pris. Samarbeid med størrelser som Trondheim Jazz Orchestra/Chick Corea og band som Turboneger og Motorpsycho forteller noe om allsidigheten og kvaliteten.

Tangentspilleren, arrangøren og komponisten Kjetil Bjerkestrand er en av landets mest betydningsfulle bakmenn, som også gir ut egne plater. Vakre «Stabat Mater» kom i fjor.
I tillegg til å samarbeide tett med størrelser Ray Charles (!), Sissel Kyrkjebø og A-ha, har han skrevet masse film- og teatermusikk.


Geilo kulturkyrkje
Søndag 27.september 2020 kl 18
Billettpris: kr 375,- (inkl bill.avg)
Billetter kan kjøpes på Hallingbillett
Arrangør: Artist

 

Tilbake