Vinterferieopera i kulturkyrkja


Svein Erik Sagbråten og Stian Alexander Olsen har de siste årene samarbeidet tett ved ulike prosjekter. De har spilt konserter i Den Norske Opera og Ballett, på Nasjonalbiblioteket, Eivind Grovens Orgelhus og Jørn Hilme-Stemnet med flere.

 

Svein Erik Sagbråten tok sin musikkutdannelse ved Østlandets musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. Han har siden 1988 jobbet som profesjonell sanger, og har gjort stor karriere både som operasanger og dirigent. Han var i 21 år fast ansatt som solist ved Den norske Opera, hvor han sang over 80 ulike roller innen opera, operette og musikal. Han har i tillegg vært engasjert ved alle de store norske operakompaniene, og har vært solist ved utallige fremføringer av oratorier og andre kirkemusikalske verk.

Stian Alexander Olsen tok i 2017 sin mastergrad i klaver ved Norges Musikkhøgskole, hvor han studerte med Einar Steen-Nøkleberg og Jens Harald Bratlie. Han er en aktiv solist, akkompagnatør og kammermusiker, og har samarbeidet med bl.a. Geir Inge Lotsberg, Sander Tingstad og Anders Baasmo Christiansen. Han er fast akkompagnatør ved bla.a. Ringerike Sommersymfoni, og har akkompagnert utallige musikere og kor i sin korte karriere.

Sagbråten og Olsen har sammen vært viktige bidragsytere for å fremme musikken til de norske komponistene Eivind Groven og Halfdan Jebe. Denne gangen har de satt sammen et variert og spennende program bestående utelukkende av nordisk musikk. Noe kjent og noe glemt, men alt av stor musikalsk kvalitet.


Geilo kulturkyrkje
Lørdag  29.februar 2020 kl 19
Billettpris: 250,- / 150,- (barn og ungdom til og med 15 år)
Billetter kan kjøpes på Ticketco og i døra
Arr: Sagbråten&Olsen

Tilbake