Åpning av ny kunstutstilling


Velkommen til utstillingsåpning lørdag 1. april kl. 14.00! Vi har gleden av å presentere to kunstnere med hver sin utstilling; Frido Evers og Anders Reime Andersen. Utstillingen varer til og med lørdag 3. juni.

Pale blue and deep blue

Frido Evers jobber med ulike materialer, steder og virkeligheter som kommer sammen i mangefasetterte utforskninger, av og til i storskala, som reflekterer over hvordan mennesker konstruerer det vi oppfatter som vår virkelighet. Han fascineres av trossystemer og den universelle sulten etter å forklare vår eksistens. Gjennom sine arbeid utforsker han den atmosfæriske kompleksiteten gjennom lagdeling av betydninger og materialer. Frido benytter bilder fra sine vandringer, som skrives ut på ulike materialer og i ulike teknikker. Atmosfæriske scener, science-fiction-orienterte universer og arkitektonisk dystopi er ofte retningen for arbeidsprosessen hans. 

 

Per lineas

Anders Reime Andersen er oppvokst i Bergen, men har bodd på Geilo i mange år. Anders har alltid vært glad i å utrykke seg gjennom tegning, maling og musikk, og er i dag en variert og uttrykksfull kunstner. Anders jobber med musikk, film og foto. Han har vært med på å produsere en rekke dramaserier, reklame- og spillefilmer, samt regissert flere musikkvideoer og kortfilmer. Fotografiene hans preges av linjer og komposisjon, der gatekunst stadig kommer til uttrykk. Anders er opptatt av samfunn og historien rundt seg, troen på rettferdighet og likeverd for mennesker. I sine siste serier med bilder, ligger underliggende beskjeder blandet med det intuitive som hans kommentar til samfunnet og egne erfaringer av livet. Han har selv kalt utrykket for «contemporary-punk».

Tilbake