Går inn i nyåret med forrykende gospel


Det Oslobaserte Gospelkoret HIM (Hearts In Motion), som for tiden går for å være et av Norges fremste kor innen genren, besøker PULS og Geilo kulturkyrkje 5.januar 2023. Koret byr på en konsert spekket med gospelfavoritter innen amerikansk contemporary gospel.

 

Geilo kulturkyrkje

Torsdag 5.januar 2023 kl. 20:00

Billetter her!


Noe rester av julemusikk kan forekomme.......

Gospelkoret HIM (Hearts In Motion) med sitt utspring i Sagavoll folkehøgskole og KRIK, består i dag av 15 håndplukkede sangere i aldersgruppen 25-45 år. Øystein Lund Olafsen er korets dirigent og musikalske leder.
I tillegg til ordinær konsertvirksomhet har Gospelkoret HIM siden oppstarten i 2000 turnert store deler av Norge og USA, gitt ut tre plater, flere singler og rukket å medvirke på flere spennende prosjekter med blant andre Jan Werner, Josh Groban, Barry Manilow og Stevie Wonder.

Vikarpresten vender tilbake

For de av oss som kommer fra Geilo og omegn vil dette også være et kjærkommen gjennsyn med Synne Marie Jensseter som var vikarprest her i 2019. Hun synger i koret!

Gospelkoret HIM roses for ekthet og engasjement i formidlingen på sine konserter, i tillegg til den høye musikalske kvaliteten. Hearts In Motion gleder seg til å dele alt dette med nettopp deg i Geilo kulturkyrkje! Forbered deg på et musikalsk fyrverkeri i gospelens tegn!

Tilbake