Lys Våken


Har du lyst til å være med på noe spennende? Bli med på overnatting i kirken! Vi inviterer 11-12 åringer til gøyale aktiviteter i Geilo kulturkyrkje lørdag 3.og søndag 4.desember.

 

Rebus - Fortellinger - Musikk - Dans - Bli kjent med hverandre - Lørdagsgodteri - God mat - Utforske kirken både inni og utenpå

Vi møtes i Geilo kulturkyrkje kl.18 på lørdag, og er ferdige etter gudstjenesten på søndag (ca. 12.30) Foreldre, søsken, besteforeldre, faddere og andre ønskes hjertelig velkommen til å bli med på gudstjenesten.

Påmelding

Snakk med de voksne hjemme. Vis dem baksiden av brevet og be dem melde deg på senest søndag 27. desember Hvis dere lurer på noe, kan dere ta kontakt med oss på: Tlf. 47633280 (Anne-Kristin) Eller på e-post: anne-kristin.solberg@hol.kommune.no

Når du er påmeldt til Lys våken, sender vi en mail til foreldrene dine der det står hva du må ha med deg. Hvis du kjenner noen som har lyst til å være med på Lys våken, men som ikke har fått brev, så kan de ta kontakt med kirkekontoret, så sender vi invitasjon. Se gjerne www.hol.kirken.no for mer informasjon.

Tilbake