«Skygge til lys – Det opprinnelige; jorda, lyset og havet»


Kunstgallerinemnda i Geilo kulturkyrkje har den glede å presentere kunstnerne Anne Lise Gjøstøl og Hanne Haukom. Fredag 24.september kl 17:00 er åpning av salgsutstillingen og mulighet til å treffe kunstnerne.

HANNE HAUKOM, keramikk
Hanne er fra Vinje i Telemark, men bor nå i Tønsberg, og har en lang og allsidig bakgrunn som kunstner. Hun vil på utstillingen presentere både store arbeider, og mindre gjenstander.
Hennes hovedfokus har i mange år vært ornamentikk, mønster og komposisjon av flater.
Hun har jobbet med gipsformer og flytende porselen og har forsøkt å utvikle seg selv og sitt kunstnerskap innenfor disse rammene.
De siste årene har hun imidlertid gått tilbake til det som startet hennes interesse for keramikk, den plastiske leiren som er formbar med hendene og enkelt verktøy.
Hanne har hatt flere separat- gruppe- og kollektivutstillinger, i tillegg til punktutstilling.
Kunsten hennes er å finne i flere offentlige rom

ANNE LISE GJØSTØL
Anne Lise har en svært allsidig sangkarriere med flere plateutgivelser i en tjueårsperiode på sytti- til nittitallet. Hun startet i NRK’s pikekor da hun var åtte år, og er utdannet ved Statens operaskole og som sangpedagog.
Men hun har i mange år også arbeidet med bildende kunst. Det var først i voksen alder at hun begynte å male, på åttitallet. Hun har atelier i Oslo, og har hatt mange utstillinger rundt omkring i Norge, bl. a. i Oslo, Bergen og Horten.
Kunstutdannelse har hun fra Oslo Maleskole, Strykhjernet, Master in fine art,
New York academy of figurative art. I tillegg til at hun i mange år har vært elev hos Odd Nerdrum og andre.
Hun har også tatt utdanning innen kunstterapi, og har undervisning i dette faget.
Maleriene er for det meste figurative, men i det senere har hun også malt en del intuitivt.

Utstilling har åpent mandag – fredag kl. 09 – 15, lørdager kl. 11 – 15 og ellers på søndager og kvelder da det er andre arrangementer i Geilo Kulturkyrkje.

Kafèen på kirketorget er åpent mandag-lørdag kl. 11:00 - 15:00.

Velkommen! 

Plakat salgsutstilling høst 2021

Tilbake