AVLYST: Bjørn Eidsvåg med band inntar Geilo


I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på veien og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Geilo har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

 
 

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok, lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland og gitt ut sitt 28. album. I høst besøker han Geilo og kulturkyrkja for å spille konsert.

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta Geilo kulturkyrkje. Etter et stille 2020 skal det bli fint å møte publikum igjen. Gamle låter skal pusses opp, nyere låter skal presenteres og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

Med 28 album og en ekstraordinær formidlingsevne har Bjørn Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Han er en sanger og en historieforteller som publikum vender tilbake til år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.


Geilo kulturkyrkje
Mandag  20.desember 2021 kl 17:00
Billetter på Ticketmaster

 

 

Tilbake