Opplev Morten Abel Duo i påsken

Vi prøver igjen!

I påsken får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på i Geilo kulturkyrkje. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600.000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv.

"Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang» sier Morten Abel.

De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Så du skal ikke se bort ifra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene.

PS: Vi gjør oppmerksom på at konserten er for de fra Hol kommune, jfr. regjeringens retningslinjer.

Billetter kan du kjøpe fra Ticketmaster!

Geilo kulturkyrkje
Lørdag 29.mars 2021 kl 20:00
Billettpris: kr 465,- (+ bill.avg)
Arrangør: Geilo kulturkyrkje