Statusoppdatering julaften

Kl 17 lille julaften har Ustaoset kun 6 ledige plasser igjen, julevandringen på Geilo har 21 plasser og i Hol er det 60 plasser igjen.

Her kan du melde deg på:

Julegudstjenesten - Ustaoset julaften kl.12:00

Julevandringsgudstjenester Geilo julaften, fra kl 14 (Varer ca en halvtime per gruppe)

Julegudstjenester - Hol kyrkje julaften kl 14:30 og 16:00

Foto: Hallingdølen

Info julevandringen

Møt opp på Geilojordet 5 minutter før din gruppe skal begynne å gå, for en kopp gløgg og registrering. Parkering er mulig ved Geilojordet eller ved Geilo kulturkyrkje.

Gruppen er redusert til maksimalt 30 personer og vil ikke ha kontakt med de andre gruppene.

Vi oppfordrer alle til å holde minst 1 meter avstand og å benytte munnbind.

Inne i Geilo kulturkyrkje er minsteavstand 2 meter, slik at det er mulig å synge med på salmene "Jeg er så glad hver julekveld" og "Deilig er Jorden".

Kle dere godt for en flott julevandring som blir mest ute i kaldt, klart vintervær!
Ta kontakt med Geilo kulturkyrkje for eventuelle spørsmål.
Epost: kirken@hol.kommune.no / tlf.: 32 09 69 30