Morten Abel til Geilo kulturkyrkje


Stor glede over at Morten Abel holder to konserter i Geilo kulturkyrkje lørdag 5.desember 2020! Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. 

 

Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

I Geilo kulturkyrkje får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.

«Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.

De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Så du skal ikke se bort ifra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 15:00 og 20:00
Dørene åpner 45 minutter før.
Varighet: ca 75 min

Til denne konserten er det unummererte sitteplasser, og vi har maks kapasitet på 200 publikummere.

Vi følger til enhver tid de gjeldene rådene fra FHI om avstand (Covid 19). Pass derfor på at avstand blir holdt når du finner sitteplass i salen. Vær gjerne ute i god tid.

Tilrettelagt for bevegelseshemmede
Parkeringsmuligheter


Geilo kulturkyrkje
Lørdag 5.desember 2020 kl 15:00 og 20:00
Billettpris: kr 465,- (+ bill.avg)
Billetter til konsert kl 15:00 kan kjøpes her!
Billetter til konsert kl 20:00 kan kjøpes her!
Arrangør: Geilo kulturkyrkje

Tilbake