Bjørn Eidsvåg med band inntar Geilo


I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Geilo har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

 

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Geilo kulturkyrkje som han besøkt mange ganger før for å spille konsert.

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta Geilo kulturkyrkje. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

Til denne konserten er det unummererte sitteplasser, og vi har maks kapasitet på 200 publikummere.

Vi følger til enhver tid de gjeldene rådene fra FHI om avstand (Covid 19). Pass derfor på at avstand blir holdt når du finner sitteplass i salen. Vær gjerne ute i god tid.

Tilrettelagt for bevegelseshemmede
Parkeringsmuligheter

Foto: Sara Angelica Spilling


Geilo kulturkyrkje
Lørdag 12.desember 2020 kl 17:00
Billettpris: kr 470,- (+ bill.avg)
Billetter kan kjøpes her!
Arrangør: Geilo kulturkyrkje

Tilbake