Knut Marius til Geilo kulturkyrkje


Fra seier i Kompani Lauritzen til akustisk konsert i kulturkyrkja!

 

Lørdag 7. september kl. 19:00

Geilo kulturkyrkje


Etter en lang Norgesturné hvor vi endelig kunne presentere Knut Marius første soloalbum, og det med et stjernelag av musikere i ryggen tar vi det helt ned, og presenterer artisten og låtene akustisk og til steder hvor publikum kan lytte til tekstene i et tettere og nærere format.

Knut Marius er kjent for å være et fyrverkeri på scenen, det er hans varemerke og tilbakemeldingene har vært formidable. Knut Marius har også vist at han kan mer enn å synge, som en av de to vinnerne av Kompani Lauritzen sesong 5, som ble sendt på TV2 våren 2024.

Tekstene og låtene fra 6393, samt egne favoritter som betyr mye for Knut Marius, fortjener en presentasjon også i en akustisk innpakning hvor publikum kommer tettere på både artisten og låtene. 5 mars slipper Knut Marius første singel på ny utgivelse. EMBER handler om det å ta tak i sitt eget liv, tørre å gå løs på utfordringer, og hele tiden søke mot det neste steget. En slik reise byr alltid på dype refleksjoner, men det er en reise man må gjennom for å utvikle seg, og å oppnå nye milepæler i livet. 

Med seg på scenen har han Haakon-Marius Pettersen på tangenter og vokal. 

Etter seier i The Voice i 2013 har Knut Marius levd av musikken, og han har en rekke gode historier som krydrer kvelden.

Velkommen til konsert, vi gleder oss til å reise rundt å møte publikum rundt om i hele Norges land.

Tilbake