Sommarkveld i gamlekyrkja: Nordstoga og Reistad


Aasmund Nordstoga har blåst nytt liv i noen av Vinjes beste dikt, og sammen med gitarist Åsmund Reistad kan publikum vente seg både alvor og humor fra denne duoen i gamlekyrkja.

Billetter

 

Om konserten

Aasmund Nordstoga er visesanger og gårdbruker. Han blir også mye brukt som programleder/konferansier. Aasmund henter repertoaret sitt på hjemmebane. Gamle viser blir frisket opp med nye arrangement eller ny melodi, med god hjelp av nære musikkvenner. Visene har gjerne en god historie, eller en god dose livsvisdom. Den siste soloplata, Guten, inneholder i sin helhet tekster av dikteren Aasmund Olavsson Vinje, der man kan si at Aasmund, med svært god hjelp av bror Odd, har blåst nytt liv i noen av Vinjes beste dikt. Aasmund har med seg gitarist Åsmund Reistad til gamlekyrkja. Publikum kan vente seg både alvor og humor fra denne duoen. 

 

Om Sommarkveld i gamlekyrka

Denne konserten inngår i konsertserien “Sommarkveld i gamlekyrkja” som er en tradisjonell konsertserie som går av stabelen hvert år i hele juli måned, og byr på en variert blanding av musikk med lokale og nasjonale artister.

Se eventet på Facebook.

 

Tilbake