Konsert med Ingebjørg Bratland og Espen Lind

Til alle tider

Geilo kulturkyrkje, onsdag 27.februar 2019 kl 18:30
I oktober i fjor gjennomførte Ingebjørg og Espen, sammen med musikerne Torjus Vierli (tangenter) og Haldor Røyne (strengeinstrumenter), 15 kirkekonserter fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Nå starter de vårens turne i selveste Geilo kulturkyrkje. Her kan det bli trangt om plassene, så lurt å skaffe seg billetter så fort som mulig!

Artister tar av og til små steg til siden i sin karriere, og eksperimenterer med andre formater enn det de kanskje er mest kjent for. Det er slettes ingen selvfølge at slike prosjekter blir vellykket, men i Ingebjørg Bratland og Espen Lind sitt tilfelle må man kunne kalle høstens salmeturné for en ubetinget suksess. Konsertene fikk knallkritikker fra anmeldere, og den store interessen fra publikum gjorde at man rett og slett så seg nødt til å utvide det som i utgangspunktet kun skulle være en enkeltturné.

NY musikk til gamle salmer!

Prosjektet starter i 2011 hvor Ingebjørg Bratland og Espen Lind gjorde et bestillingsverk til Olavsfestdagene i Trondheim, der Espen Lind ble spurt om å sette nye melodier til gamle salmetekster. Nestor i norsk musikkbransje, Bjørn Nessjø, var initiativtaker til prosjektet. Konserten i Vår Frues Kirke ble en stor suksess, og det kom mange henvendelser i etterkant.

Søndag 24. Februar, 2019
11:00 Gudstjeneste / Geilo kulturkyrkje
Magnus Halle.
17:00 Geilo kulturkyrkje: Gnist
Elever fra Musikkfolkehøgskolen Viken inviterer til en konsert.
Onsdag 27. Februar, 2019
18:30 Geilo kulturkyrkje: Til alle tider
Ingebjørg Bratland og Espen Lind tar med seg suksessprosjektet, Til Alle Tider, til...