Sommarkveld i gamlekyrkja #5

Kari Rueslåtten

Hol gamle kyrkje, tirsdag 31.juli kl 20
13. Mai 2018
Kari Rueslåtten er kjent for sin enestående vokal, og har utviklet et unikt melankolsk uttrykk. Konsertene med Kari Rueslåtten har en helt egen nerve. Kontrasten mellom den vakre,klokkeklare stemmen og det stemningsfylte lydlandskapet hun beveger seg i, gjør konsertopplevelsen til noe utenom det vanlige.
Kari Rueslåtten

Hun skriver låtene sine selv, og hun søker mot å lage en stemming der lytteren lytter like mye til sine egne tanker som til musikken, som hun sier.

Med sin særegne stemme med røtter både i folkemusikken, metal og klassisk sang, har Kari Rueslåtten utviklet sitt eget spesielle musikalske uttrykk innenfor alternativ folk-pop.

Hun har den siste tida samarbeidet med artister som Tuomas Holopainen fra Nightwish og vår egen Åge Aleksandersen.

”Et enestående comeback” var Dagbladets vurdering da hun kom tilbake til musikkscenen i 2013 etter noen års pause. Siden det har hun vært svært produktiv, med flere kritikerroste utgivelser.

Kari har turnert både i inn- og utland med sine låter. Med sterke røtter i Hallingdal og i Hol der hennes far vokste opp, ser Rueslåtten veldig fram til å holde konsert i Gamlekyrkja i Hol tirsdag 31. juli.

Velkommen på konsert!

Programmet utigs med forbehold om eventuelle feil og endringer. Se hele programmet under menyvalget Aktuelt og Kalender, eller ved å trykke her.