Sommarkveld i gamlekyrkja #4

Anne Vada og Kjetil Bjerkestrand

Hol gamle kyrkje, tirsdag 24.juli kl 20
13. Mai 2018
Anne Vada er vokalist, tekstforfatter og komponist. Gjennom sin klare, varme og særpregede stemme og store musikalske spennvidde har Anne gledet publikum i en årrekke.
Anne Vada og Kjetil Bjerkestrand

Hun har bl.a. samarbeidet med ulike musikere som Iver Kleive, Sigmund Groven, Ronni Le Tekrø, Rolf Løvland, Alexander Rybak og Frode Fjellheim.

Kontraster er stikkordet for de forskjellige konsertkonseptene hun lager.

Hun har gitt ut 10 kritikerroste soloalbum der musikken spenner fra viser og pop, salmer, via folkemusikk, juletoner til crossovergenre. I 1993 fikk hun Spellemannsprisen for beste barne-cd. Hun har hatt en rekke konserter og events i inn-og utland og hatt hovedrollen i to musikaler.

Kjetil Bjerkestrand er utdannet organist, komponist, arrangør og plateprodusent. Han føler seg hjemme i mange genre; Folketoner, pop, salmer eller filmmusikk, og har bl.a. samarbeidet med Ray Charles, Dee Dee Bridgewater, Keith Emerson, Sigmund Groven, Sissel Kyrkjebø og a-ha, og selv gitt ut flere CDer.

Konserten i Hol gamle kyrkje er en stemningsfull reise i salmer, religiøse folketoner, og andre sakrale sanger i norsk, engelsk og latinsk språkdrakt. Eget materiale vil også bli presentert. En meditativ time for deg som ønsker en sanselig opplevelse i musikk og ord åpen til ettertanke. Velkommen!

Programmet utigs med forbehold om eventuelle feil og endringer. Se hele programmet under menyvalget Aktuelt og Kalender, eller ved å trykke her.