Geilo kulturkyrkje

Denne kvelden vil du få høyre julesongar frå Hallingdalstradisjonen i fleirstemte arrangement, lyfta fram av tonar frå Luhr Dietrichsons kontrabass. I tillegg har kvintetten med seg hardingfele, langeleik og kraviklyre.
Julekonsert med Kvedarkvintetten og Fredrik Luhr DietrichsonKvedarkvintetten

"Klangen av Kvedarkvintetten er som en iskald kveld ute med lett snø i luften. Lydene er klare og friske. Ofte er stemningen sakral, noen ganger bare melankolsk.

Musikken er ikke vanskelig å forstå, den treffer en nerve uansett hva du har lyttet til fra før." - Kjetil Asdal Bjørgan i Klassekampen

Velkomen til konsert!

Geilo kulturkyrkje

Onsdag 28.november kl 19

Billettar på hallingbillett.no eller i døra.

Lørdag 24. November, 2018
12:00 Julemesse for NMS i Geilo kulturkyrkje
Søndag 25. November, 2018
11:00 Gudstjeneste i Geilo kulturkyrkje
Ved Magnus Halle. Ofring til Geilo kulturkyrkje.