Geilo kulturkyrkje

Siste søndag før julaften er Bjørn Eidsvåg igjen klar til å holde konsert i Geilo kulturkyrkje, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus. Med seg har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.
Bjørn Eidsvåg med bandBjørn Eidsvåg kommer til Geilo kulturkyrkje søndag 16.desember

23. mai spilte Eidsvåg sin aller siste teaterforestilling av Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus over hele landet. Nå gleder han seg til å innta konsertscenen igjen og besøke landets kriker og kroker.

«Høsten er på mange måter da vi i min bransje starter året. Tradisjonelt har det vært slik at det er da de fleste av oss gir ut ny plate og dermed nytt konsert-repertoar. Tidene har forandret seg og nå er ikke lenger høsten primetime for nyutgivelser, nå spres gjerne ny musikk ut over hele året. For meg er det dog fortsatt slik at et nytt konsertår begynner med høstturneen. Derfor stiller vi i år igjen med nytt konsertprogram. Fortsatt mange kjente sanger, men også flere nye og også litt nye historier og nye rammer rundt dem. Vi gleder oss til å møte dere,» sier Eidsvåg.

Sted: Geilo kulturkyrkje

Søndag 16.desember kl 17.00

Torsdag 13. Desember, 2018
19:00 Det hev ei rosa sprunge // Geilo kulturkyrkje
En vakker musikalsk reise med Ål-koret der Nordisk jul er årets tema.
Søndag 16. Desember, 2018
17:00 Bjørn Eidsvåg // Geilo kulturkyrkje
Med band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.
Lørdag 22. Desember, 2018
17:00 Syng julen inn // Geilo kulturkyrkje
Nå skal du få være med å synge julen inn. Barnekoret Skrål deltar, sammen med...
Mandag 24. Desember, 2018
14:30 Julegudstjeneste #1 - Geilo kulturkyrkje
Barnevennlig. Ofring til Kirkens Nødhjelp.
15:30 Julegudstjeneste #2 - Geilo kulturkyrkje
Ofring til Geilo kulturkyrkje
16:15 Julegudstjeneste #3 - Geilo kulturkyrkje
Ofring til Geilo kulturkyrkje.
Mandag 31. Desember, 2018
17:00 Nyttårsgudstjeneste i Geilo kulturkyrkje