Geilo kulturkyrkje

Også i år vil Ål-koret ha adventskonsert i Geilo kulturkyrkje! Dette blir en vakker musikalsk reise der Nordisk jul er årets tema. Solister i år er Arild Jensen, Oda Jensen Gåsvik og kulturskoleeleven Ingeborg Renslo fra Nes.

Ål-koret har funnet frem en rekke vakre sanger med tilknytning til julen både her i landet og hos våre nærmeste naboer. To norske komponister og arrangører vies ekstra oppmerksomhet: Trond Kverno og Ola Gjeilo. Begge har lekt seg med kjente tekster og toner som presenteres i ny drakt. Spennende og fint!
Selvsagt blir det også gjenhør med noen av de mest kjente og kjære julesangene, gammelt og nytt i skjønn forening.

Det hev ei rosa sprunge - adventskonsert med Ål-koretÅl-koret

Solister i år er far og datter Arild Jensen og Oda Jensen Gåsvik. Vi skal få møte gitaristen, komponisten og arrangøren Arild. Oda skal synge både alene og med koret. I tillegg får vi med oss kulturskoleeleven Ingeborg Renslo fra Nes som og skal være solist med koret.

Som alltid er det Ål-korets faste dirigent Arild Rønsen som leder oss kyndig gjennom innstudering og konsert, og som alltid har vi med oss organist Audun Flaen.
Dette blir så bra! Dette gleder vi oss til!

Sett av kvelden allerede til en deilig musikalsk opplevelse i vintermørket.

Geilo kulturkyrkje

torsdag 13.desember kl 19.00

Bill.ved inngangen kr 200/100

Torsdag 13. Desember, 2018
19:00 Det hev ei rosa sprunge // Geilo kulturkyrkje
En vakker musikalsk reise med Ål-koret der Nordisk jul er årets tema.
Søndag 16. Desember, 2018
17:00 Bjørn Eidsvåg // Geilo kulturkyrkje
Med band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.
Lørdag 22. Desember, 2018
17:00 Syng julen inn // Geilo kulturkyrkje
Nå skal du få være med å synge julen inn. Barnekoret Skrål deltar, sammen med...
Mandag 24. Desember, 2018
14:30 Julegudstjeneste #1 - Geilo kulturkyrkje
Barnevennlig. Ofring til Kirkens Nødhjelp.
15:30 Julegudstjeneste #2 - Geilo kulturkyrkje
Ofring til Geilo kulturkyrkje
16:15 Julegudstjeneste #3 - Geilo kulturkyrkje
Ofring til Geilo kulturkyrkje.
Mandag 31. Desember, 2018
17:00 Nyttårsgudstjeneste i Geilo kulturkyrkje