Male dine egne malerier?

Geilo kulturkyrkje, 15.-17.februar og 22.-24.februar
Drømmer du om å finne malegleden og kunne male dine egne malerier? Kunstner Grethe Mariann Maurseth tilbyr 3-dagers weekendkurs i Geilo kulturkyrkje, hvor du i forbindelse med hennes maleriutstilling får mulighet til å arbeide med malerier.

Kurs 1:

Weekendkurs den 15-17 februar i Geilo Kulturkyrkje

To weekendkurs i Geilo kulturkyrkje med Grethe M. Maurseth

Drømmer du om å finne malegleden og kunne male dine egne malerier? Så kom og delta på et 3-dages weekendkurs i Geilo Kulturkyrkje, hvor du i forbindelse med min maleriutstilling får mulighet til å arbeide med maleriet.

Fredag 15. februar

Kl 15-19

Vi møtes og starter med kaffe/te og en introduksjon

Vi forbereder motivet til maleriet

Lørdag 16. februar

Kl 11.00 Vi går i gang med fargelære og du lager din egen fargesirkel

Ser på motivet og starter opp med å male

Kl 13.00 lunsjpause, til 13.45 evt. kortere hvis du er godt i gang

Kl 18.00 vi går glade hjem

Søndag 17. februar

Kl 12.00 møtes for en kaffe/te og ser igjen på våre malerier i felleskap.  Er det  utfordringer? Vi snakker om det og går i gang

Lunsj kl 13.00 til 13.45 (etter behov)

Kl 13.45 Maler

Kl  16.00 avslutter maleriet og rydder opp

Kl  16.30 avslutter med å se på hverandres arbeider

Kort sagt

Den første dag tar vi utgangspunkt i noen enkle teknikker, som kan hjelpe deg å få din kreativitet til å blomstre. Deretter kikker vi på farger og materialvalg, og du kommer godt i gang med å male.

Inkludert i prisen: Papir, blyanter,lerret, pensler og maling.  Har du større ambisjoner, medbring ekstra lerret.

Det kreves ingen tegneferdigheter og erfaring med maleriet. Kurset er for alle som er nysgjerrig, ungdomsskoleelever og voksne, som vil utforske og gå utenfor sin egen komfortsone

Pris alt inkludert Kr. 2.950,-

Innbetales til konto nr. 2333.34.34725 før kursstart.

Medbring matpakke.  Kaffe og te er inkludert, samt litt snaks

Kurs 2:

Bildeoverføring/akrylmaling

Weekendkurs den 22 – 24 februar Geilo Kulturkyrkje

Har du et foto som betyr mye for deg? Ditt barn, barnebarn din hund eller noe annet? Kunne du tenke deg å få det opp på et lerret, og lage ditt eget originale maleri, med ditt yndlingsmotiv? Så kom og delta på et 3-dages weekendkurs i Geilo Kulturkyrkje, hvor jeg i forbindelse med min maleriutstilling vil holde et kurs og introdusere deg for teknikken.

Fredag 22. februar

Kl 15-19

Vi møtes og starter med en kaffe/te og en introduksjon

Vi forbereder motivet til maleriet/fargelære/fargesirkel

Lørdag 23. februar

Kl 11.00 fortsetter fargelære/fargesirkel

Bearbeider motivet og starter med å male

Kl 13.00 lunsj pause, til 13.45 evt kortere hvis du er godt i gang

Kl 18.00 Vi går glade hjem

Søndag 24. februar

Vi snakker om det og går i gang

Lunsj kl 13.00 til 13.45 (etter behov)

Kl 13.45 Maler

Kl 16.30 Avslutter maleriet og rydder opp.  Avslutter med å se på hverandres arbeider

Kort sagt

Den første dag tar vi utgangspunkt i en teknikk for overføring av ditt eget foto til lerret. Deretter kikker vi på farger og materialvalg, og du bearbeider ditt eget foto så det får et personlig uttrykk

Inkludert i prisen: Tilgang på det du skal bruke til overføring på lerret, maling, pensler, blyanter m.m.  (jeg har et lerret til deg 40 x 40).  Har du større ambisjoner, ta med ekstra lerret.

NB! Du skal medbringe kopi av foto som du ønsker å bruke til overføring.  Det skal ikke være på noe dyrt papir, helt alminnelig print/utskrift og helst fra en laserprinter.

Pris:

Pris alt inkludert Kr. 2.950,-.

Innbetales til konto nr.2333.34.34725 før kursstart.

Medbring matpakke.  Kaffe og te er inkludert, samt litt snaks

Kontakt Geilo Kulturkyrkje eller direkte til Grethe for nærmere informasjon.

post@hol.kirken.no, tlf: 3209 6930

grethe@maurseth.dk ,mob: +4522952227

Program i

kulturkyrkja

Søndag 24. Februar, 2019
11:00 Gudstjeneste / Geilo kulturkyrkje
Magnus Halle.
17:00 Geilo kulturkyrkje: Gnist
Elever fra Musikkfolkehøgskolen Viken inviterer til en konsert.
Onsdag 27. Februar, 2019
18:30 Geilo kulturkyrkje: Til alle tider
Ingebjørg Bratland og Espen Lind tar med seg suksessprosjektet, Til Alle Tider, til...