Salgsutstilling i Geilo kulturkyrkje:

Fjell, fjord og himmel - Yngve J. Sagedal

Maleriene henger i galleriet frem til 8. november
08. Oktober 2018
Yngve J. Sagedal, tidligere sokneprest i Hol kommer på Torsdagstreff i kulturkirka 8. november kl 11. Dette er siste sjanse til å skaffe seg et bilde og få høre hvordan Åse og Yngve har hatt det siden de forlot Hol i 1999.

Yngve J. Sagadal sine betraktninger i forbindelse med utstilling i Geilo kulturkyrkje:

Fjell, fjord og himmel - Yngve J. Sagedal

Det har gått 18 år siden vi flyttet fra Hol til Tønsberg – det var en iskald dag like før jul 1999 – i forrige årtusen!

Vi tenkere tilbake på gode år i Hol, med en vidstrakt tjeneste geografisk og gode møter med mennesker. Vi var glad i prestegarden, selv om den var kald og hadde noen mangler etter dagens målestokk.

Vi har bodd i Tønsberg gjennom disse 18 årene. Jeg har gjort tjeneste i Domkirken og Åse har ledet PP tjenesten i nabokommunen.  Etter hvert har vi fått hus med hage og atelier der jeg kan utøve min hobby som «kunst» maler.  Vi er nylig blitt pensjonister med mer tid til å fordype oss i kreative hobbyer, inkludert maling, hage og drivhus. Gjennom årene har vi også hatt stor glede av hytta på Haglebu. Derifra er veien ikke så lang til Hol.

Hobbyen min startet etter at jeg hadde en pause i arbeidet i 2004. Da begynte jeg å leke med tanken på å prøve å få til noen malerier. Jeg kom i kontakt med habile kunstmalere som oppmuntret meg, og jeg ble med i en malerklubb der jeg utviklet det jeg måtte ha av kreative evner. Vi har årlige utstillinger der vi selger og får respons på våre arbeider.   I klubben vår synes de det er litt stas at jeg nå skal ha egen utstilling i Geilo kulturkyrkje.

Det synes jeg også, selv om jeg er litt spent på responsen. Alt i alt, takk for invitasjonen, vi ser frem til møte kjente og nye mennesker når vi i september rigger til utstilling.

Med beste hilsener fra Yngve J. Sagedal

Maleriene henger i galleriet frem til 8. november. Se de flere ganger!

Programmet utigs med forbehold om eventuelle feil og endringer. Se hele programmet under menyvalget Aktuelt og Kalender, eller ved å trykke her.