Geilo kulturkyrkje - logo

Kunstgalleriet

Kunstgalleriet finnes på øvre plan i kirken, vendt mot Geilo sentrum. Det er et lyst og åpent lokale, men stort sett uten direkte sollys. Dette er en fordel for de kunstnere som stiller ut bildene sine i galleriet vårt. Innenfor kunstgalleriet er en mindre sal med utsikt over Veslefjorden. Mange kunstutstillinger utnytter også denne salen, som også er tenkt som et stillerom.

De første som stilte ut i galleriet var Hol kommunes ”egne” profesjonelle kunstnere Gunnveig Nerol og Rudi Juchelka. Utsillingsåpningen var søndag 28. november 2010, og den sto åpen i tre måneder. Om ikke annet tikjennegis er alle utstillinger i kunstgalleriet salgsutstillinger.

Kunstgalleriet

Geilo kulturkyrkje er åpent

mandag til fredag kl 09.00 - 15.00

lørdag kl 11.00 - 15.00

Les mer om kulturkyrkja

Menighetsråd
Hva skjer i Geilo kulturkyrkje?
Søndag 21. Oktober, 2018 12:00
Mye allsang i forbindelse med reunion-helg for tidligere sangere i Geilo ten sing og Geilogospel. Ten Sing United vil også delta. Prest Magnus Halle. Offer til Kirkens bymisjon. PS. merk tid!
Søndag 4. November, 2018 19:00
Minnesamling for Geilo, Skurdalen og Dagali. Ved Magnus Halle.
Søndag 11. November, 2018 16:00
Andakt ved Arne Jensen. B´karadn blir med. Åresal.
Søndag 25. November, 2018 11:00
Ved Arne Jensen.