HallingLarm: Midnattskonserten

Velkomen til tidenes konserthelg på Geilo 6. - 7. desember med ei unik samling av hallingartistar. Hele begivenheten startar med Midnattskonsert i Geilo kulturkyrkje fredag 6. desember.

Hallinglarm er ei konserthelg på Geilo med Hellbillies (originalbesetning), Daniel Kvammen, Moyka, Darling West, Terje Isungset, Erik Wøllo, Tove Bøygard, Kvarts, Erlend Apneseth, Kvedarkvintetten, Tonje Halbjørhus, Borgar Storebråten, Hallingdal Kraftlag, Camilla Lou, LystJazzEnsemblet, Svarteper, Lars Inge Tverberg, Sundre Jetset, Hillman Hunters, Ingunn Stræte og Jo Asgeir Lie, Lene Storhaug, Arild Rønsen, Helga Myhr, Eilif Gundersen, Gard Songstad Hella, Kjersti Dalseide, 3 x Moslåtten, Toradertrioen, Øyvind Brabant, Vetle Løvgård, Stein Ove Thon, Kjersti Anderdal Bakken og Erik Solbakken. Lista er lang, men ikkje komplett. Artistane stiller opp for å feire musikken samt heidesgjesten og lydmannen Tor Magne Hallibakken.

HallingLarm: MIDNATTSKONSERT Fredag 6. desember kl. 22.30 Programleiar: Gry Tøsdal Artistar: Terje Isungset Tove Bøygard Ingunn Stræte og Jo Asgeir Lie Lars Inge Tverberg Eilif Gundersen Gard Songstad Hella Arild Rønsen og Arild Jensen Øyvind Brabant Camilla Lou Kjersti Dalseide Helga Myhr Jimu Makurumdbandi

Laurdag 7. desember vert det fyrst Festforestilling i Vestliahallen på Geilo, før helga vert avslutta same stad med ein svært innhaldsrik Fest med musikk i alle sjangrar.

Geilo kulturkyrkje

Fredag 6.desember kl 22:30