Kirkene er stengt, men...

...kirkene i Hallingdal gjør mange grep for å møte folk ute i friluft og på digitale plattformer. Kirkene i Hol har både påskevandring for barn og familier, bålpannekos med presten, og skidiakon og skiprester er ute i løyper og i slalombakker.

Påskevandring ved Geilo kulturkyrkjeVed Geilo kulturkyrkje:

Er dere ute på tur ved Geilo kulturkyrkje, er du velkommen til påskevandring i området rundt kyrkja🐣 Her har vi har laget en rundløype for hele familien med påskeoppgaver og påskehistorie.

Skjærtorsdag er det mulig å treffe presten med bålpannekos fra kl. 11 -  ca. 13. Da er det også mulig å få individuell nattverd ved forespørsel.

Ute i løyper og alpinanlegg:

Diakon og prost kjører alpinanlegget på Skjærtorsdag fra kl 13.00. Skiprester og diakon er lette å kjenne igjen med nye jakker, og er klare for en prat med de som ønsker det. Skiprester vil dukke opp i langrennsløyper og skibakker de andre dagene også.

På digitale medier:

Skjærtorsdag: Andakt fra Geilo kulturkyrkje blir lagt ut kl 17

Langfredag: Andakt fra Skurdalskyrkja blir lagt ut kl 17

Påskeaften: Påskenattsmesse fra Geilo kulturkyrkje blir lagt ut kl 19

Skiprester og skidiakon er klare for påsken