Du er herForside>Oversendt fra eldre adresse

Velkommen til ny hjemmeside

Du er blitt oversendt fra en eldre adresse, enten hol.kirker.net eller geilokulturkirke.no. Vennligst oppdater bokmerkene i nettleseren din.

Adressene hol.kirker.net og geilokulturkirke.no er nedlagt.

Ny adresse er hol.kirken.no

De neste dagene

Søndag 27. Juli,
13:00Friluftsgudstjeneste Prestholt
Skaperverkets dag på Prestholt. Granli. Vi feirer gudstjeneste med dåp under Hallingskarvet.

Tirsdag 29. Juli,
20:00Olsokmesse Hol gamle kyrkje
Granli. Ofring til Areopagos. Kirkeskyss tlf 91 70 06 04.

Onsdag 30. Juli,
20:00Onsdagskveld i Geilo kulturkyrkje
Hver onsdag i perioden 25.juni til 13.august fra kl 20 til 21 kan du høre en av våre organister, og andre, spille på flygelet. Gratis inngang. Det blir anledning til å gi en gave til akustisk orgel.

Lørdag 2. August,
13:00Holsdagen i Hol gamle kyrkje
"Vielse".

Søndag 3. August,
11:00Gudstjeneste Geilo kulturkyrkje
Granli. Dåp. Ofring til Geilo kulturkyrkje.

Onsdag 6. August,
12:00Sykkellyrikk i meditasjonsfart
Oppmøte ved Geilo kulturkyrkje. Vi sykler langs Ustedalsfjorden og stopper på utvalgte steder der vi deler dikt. Ta med om du har et på lager. Turen avsluttes med medbragt mat og drikke. Lurer du på noe eller trenger du sykkel, ta kontakt med An-Magritt på tlf 950 66 870.
20:00Onsdagskveld i Geilo kulturkyrkje

Programmet utigs med forbehold om eventuelle feil og endringer. Se hele programmet under menyvalget Aktuelt og Kalender, eller ved å trykke her.