Nå har DU mulighet å stemme i!

Syng julen inn

Geilo kulturkyrkje, lørdag 16.desember 2017 kl 17
Er du verden beste til å synge? Er du verdens dårligste til å synge? Har du hes stemme? Er du den som gir alt på after-ski? Synger du svakt? Er du 7.bass? Er du solist i band? Sang du sist når du gikk på barneskolen? Synger du surt? Synger du rent? Liker du å synge, men helst uten at noen hører deg? Er du gammel og begynner å få skingrete stemme? Er du akkurat kommet til verden og bare skriker? Synger kun i dusjen? Liker å synge med mange andre? Ja, da er dette noe for deg!
Syng julen inn

Nå for DU sjansen til å synge mange av de fine julesangene. Lørdag 16.desember inviterer kirkemusikeren i Hol alle som vil til Geilo kulturkyrkje for å synge julen inn og for å løfte fellessangen. Vi for god sanghjelp av Line Solhaug, Vanja Fossly, Beate L Solem og Solfrid Nestegard Gjeldokk. Barnekoret Skrål og koret Bris vil også være med.

I orkesteret har vi med Espen Wensaas på gitar, Kjell Audun Holestøl på bass, Espen Bergo på trommer og på piano/orgel sitter kirkemusiker Lars Inge Tverberg.