Svingende toner i kulturkyrkja

Jul, - for swingende med SwingCompagniet

Geilo kulturkyrkje, søndag 3.desember 2017 kl 17
Det blir swingende og stemningsfull julekonsert når SwingCompagniet sammen med Ål musikkorps og Geilo musikklag inntar Geilo kulturkyrkje. SwingCompagniet spiller variert og svingende underholdningsmusikk fra forskjellige tidsepoker. Med seg har de gjestevokalistene Randi Gunhildstad og Arild Rønsen.
Jul, - for swingende med SwingCompagniet

SwingCompagniet ble etablert høsten 2016. Orkesteret spiller variert og svingende underholdningsmusikk fra forskjellige tidsepoker. Orkesteret beveger seg i det musikalske landskapet mellom svingende dixieland og storband musikk, ispedd blues og latinamerikanske rytmer. SwingCompagniet har på kort tid blitt meget populært i Drammensområdet og har med sitt repertoar nådd et bredt publikum.  Konsertene har vært godt besøkt. Orkesteret har 11 medlemmer, og alle har lang erfaring innenfor ulike musikksjangere og medvirker på ulike musikkarenaer.

Orkesteret består av: Randi Gunhildstad vokal, Tom Nilsen altsaksofon, Dagfinn Berge tenorsaksofon og klarinett, Trond Anderssen barytonsaksofon, Yngve Greni trompet og flygelhorn, Øyvind Hauger trompet og flygelhorn, Sven Arne Trolsrud trombone, Raymond Enersen gitar, Kari Bergaplass piano, Sverre With kontrabass og el-bass, Ingar Andresen trommer.