Konsert

Geilo kulturkyrkje, søndag 9.april 2017 kl 19.30
Det vil bli en fantastisk opplevelse denne palmesøndagen når kinesiske musikere og dansere inntar Geilo kulturkyrkje.

"Lost & Found" - kinesiske dansere og kunstnere besøker Norge

«Tapt og funnet igjen» (Lost and found) er navnet på den kinesiske forestillingen som besøker Norge 3. – 9. april. Profesjonelle kinesiske kunstnere tilknyttet kultursenteret TCG Nordica i Kunming kommer med dans, musikk og videokunst til Oslo, Stavanger, Rennesøy, Bergen, Ål og Geilo. Gruppa besøker også Sverige og Danmark.

Turnéen foregår i samarbeid med Areopagos, som står bak kunst- og kulturutveksling mellom Skandinavia og Kina siden 2001.

Unik musikk- og danseopplevelse

De anerkjente musikerne spiller på tradisjonelle fløyte og strengeinstrumenter med meditativ, tradisjonell og samtidsmusikk i jazz-sjangeren.

Den kinesiske maler og videokunstneren Zhu Jiuyang deltar med film fra en forestilling der han inviterte bønder med sine saueflokker inn i galleriet. Gjennom film, bilder og musikk inviteres vi til refleksjon over sauen og oss selv.

Forstillingen har samme visjon som Nordica: Å stimulere til refleksjon om menneskeverd, slik det kommer til uttrykk gjennom ulike kunstformer.

I følge den kinesiske gruppa handler forestillingen om «rytmen av Guds kjærlighet inni oss, Jesu vennskap som en melodi i hjertet og Guds Ånd som beveger oss.»

Geilo kulturkyrkje

Palmesøndag 9.april 2017 kl 19.30

Billettpris: kr 220,- (inkl.bill.avg.)

Billetter kjøper du på