Konsert

Julefred over jorda – julekonsert med Trio Serafin og Helga Johanne Størdal

Geilo kulturkyrkje, torsdag 7.desember kl 19.30
Trio Serafin og Helga Johanne Størdal serverer verdens fineste julemusikk i vakkert, klassisk format. Kvartetten har gått på jakt blant julesangskatter fra hele verden og plukket med seg det de synes skinner mest.

De utvalgte sangene kommer fra svært ulike områder, som Venezuela, Palestina, Frankrike og Island, men budskapet fra alle verdenshjørner er det samme: Fred. Lys i mørket. Glede. Englevakt. Håp.

Julefred over jorda – julekonsert med Trio Serafin og Helga Johanne Størdal

Medvirkende

Serafin består av de tre søstrene Daria, Julia og Maria Serafin, som spiller henholdsvis piano, fiolin og cello. Komponisten Ewa Serafin, trioens mor, har arrangert musikken for klavertrio og sang. Sopranen Helga Johanne Størdal har oversatt de utenlandske tekstene til norsk. Resultatet blir et helt unikt julekonsept, en julegavepakke for øre og hjerte, med ukjent og kjent julemusikk i et spennende og vakkert kammerformat.

Kafeen på Torget er åpent med salg av kaffe og vafler før konserten. Velkommen!