Varmt og kvasst

Daniel Kvammen Maktlaus Tour

Geilo kulturkyrkje, lørdag 9.desember 2017 kl 19.30
Etter en triumfferd av et år i 2017 så langt, med slipp av det unisont kritikerroste albumet «Vektlaus», radiosingler som perler på en snor, og en rekke imponerende klubb- og festivalkonserter, er Daniel Kvammen igjen klar med ny musikk.
Daniel Kvammen Maktlaus TourFoto: Simon Skreddernes

I anledning slippet av «Maktlaus», hans andre album for året, legger nå Kvammen ut på en eksklusiv klubbturné.

- Det er på tide å bringe det ned. Holde det nært. Se folk i øynene og føle på hva det virkelig handler om! Det blir skikkelig stas å få avslutte året med noen varme og «kvasse» klubbkvelder, sier Kvammen.

Om å spille i kulturkyrkja og Geilo sier Kvammen: - Heim til slutt! Geilo, me avslutter turneen for mi nye plate Maktlaus heime i Kulturkyrkja. Så stas å endelig få spele i kyrkja igjen, då det er nokre år sida sist! Ser fram til å dele ein heilt nydelig desemberkveld med folka eg liker aller best, i verdas finaste bygd!

• Geilo kulturkyrkje
  • Lørdag 9.september 2017 kl 19.30
  • Bill.pris: kr 350,- (inkl. bill.avg)