Julekonsert

Ål-koret synger Maria-viser

Geilo kulturkyrkje, tirsdag 19.desember 2017 kl 19.30
I år har Ål-koret fokusert på Jomfru Maria og funnet frem til en rekke Maria-viser, de eldste helt tilbake til tiden før reformasjonen og de nyeste fra vår tid. Dette blir en vakker musikalsk reise gjennom historien og koret kan by på både noen riktig kjente og kjære Ave Maria, men også noe helt nyskrevet som kanskje ikke så mange har hørt.

Ål-koret vil også presentere noen internasjonale julesanger av det mer populære slaget, sånne som har toppet spillelistene og er innspilt av en rekke store artister. I vår versjon har de fått tekst på halling-dialekt og vi kan love at akkurat slik har du aldri hørt dem før.

Arild Rønsen er Ål-korets faste dirigent, Audun Flaen vår faste akkompagnatør og i år gleder vi oss til å synge sammen med solist Beate Løvås Solem!

• Sted: Geilo kulturkyrkje
  • Tirsdag 19.desember kl 19.30