Livet i kirken

Det finnes kanskje de som tror at livet i kirken kun handler om gudstjenesten. Da kan vi med glede fortelle at det er mye mer en det som skjer i kirken. Kirken tilbyr faste aktiviteter for alle aldersgrupper, og ønsker samtidig å kunne komme den enkelte i møte. Kirken er alltid åpen for dem som søker fellesskap i troen og livets forskjellige situasjoner.

Selv om gudstjenesten ikke er det eneste som skjer i kirken, er den fortsatt sentral, og alle som måtte ønske er velkommen å være med.

For barn har vi barnekoret Skrål, som har øvelse hver mandag, og speiderarbeid som har mye av sin virksomhet på torsdager.

Ten Sing United er ett tilbud for ungdom. De har øvelse hver tirsdag kl 19 til 21 i kulturkyrkja.

Vii har Babysang hver onsdag kl 11 i kulturkyrkja. Dette er ett populært tilbud for småbarnsforeldre.

Andre torsdag hver måned inviterer diakoninemnda til formiddagstreff kl.11.00. Et interessant tema, andakt og god mat er faste programposter. Det inviteres også til onsdagsbønn hver uke kl. 12 - 13.